Multiple zones at once?

Lance Mace
Updated at 2021-11-03 20:03:29 UTC 
Can you run two zones at once? 
View: 727   Answer: 1

Home page

Jean Paul Lasserre
Updated at 2021-11-04 12:39:30 UTC 

The home page does not show the usual info

- no info from whisperer which is working (blue light)

- no info from the controller which is also  working (solid green light)

Deleted the App and installed it again

Nothing changed

View: 628   Answer: 1

How to do a manual zone start

Jim Smith
Updated at 2021-11-07 00:41:28 UTC 
The app interface just changed and I can’t see how to do a manual zone start. The play icon isn’t there. 
View: 751   Answer: 1

Forecast not updating

Jacques
Updated at 2021-11-07 10:29:17 UTC 
Are there any issues with the Netro forecast function. I'm on the Beta version 3.0.0 and mine is not showing the forecast. The last data that was present was yesterday(Nov 6). 
View: 776   Answer: 1

Erros

Nabil Ben ismail
Updated at 2021-11-10 13:50:29 UTC 
Erreur 4847 ? C'est quoi
View: 597   Answer: 1

Blowout in the rain

lugo
Updated at 2021-11-12 19:02:41 UTC 
I wanted to do a blowout for the winter . It was rainy today and i manually put the zone on . No water was coming out , the heads did not pop out , but the timer was counting down . Is this because it was raining ? How do i override that 
View: 564   Answer: 1

Repeated watering a few minutes apart

changelives
Updated at 2021-11-13 23:40:38 UTC 

Hi. I have attached pictures of my screen that show that the app is repeating waterings on the same day,etc.  This doesn’t seem correct (they are drip irrigation zones)?


Did I set it up incorrectly?


Thanks 

View: 761   Answer: 1

Rony

Rony Z
Updated at 2021-11-14 12:34:03 UTC 
Topic: General
Do you have a phone number I can call you and talk to an agent?
View: 635   Answer: 1

Whisperer failed?

Marlpit
Updated at 2021-11-15 21:27:46 UTC 

I bought two whisperers in May this year. The one that got less sun has has depleted its batteries to 0 and will not recharge in clear (albeit Autumn) skies - it it defective? It doesn't even appear to want to charge.


Thanks

View: 662   Answer: 2

Whisperers solar panel peeling off

Roger Prunonosa Duran
Updated at 2021-11-22 10:30:32 UTC 

Hi 

All my whisperers after few months of use has started peeling off the solar panel protection. At the same time they have started to fail.

Is this a recurrent issue? Is this bad quality? 

They haven’t lasted much…

Thanks

View: 697   Answer: 2

Whisperer temperature and moisture readings are way off

Andrew
Updated at 2021-11-28 00:35:49 UTC 

I recently bought a whisperer and for the first few days it worked perfectly but now it consistently reports the temperature as being over 300 degrees celcius, and soil moisture at 0% even while it has been raining here for a week.

I've tried relocating the whisperer and deleting and re-setting it up twice but get the same result.

I'm unsure what else to try. Does anyone have advice or a fix for issues like this?

Thanks.

View: 806   Answer: 2

I can not see the correct currency. Instead of Euro I see dollars.

Vieri Verze
Updated at 2021-11-29 23:09:31 UTC 

Hello,

why I can not see my currency (Euro) in the earning tab of the app?


Thank you 

View: 590   Answer: 1

I have problem with netro pixie

Nguyễn Vinh
Updated at 2021-12-01 06:33:51 UTC 

My Pixie can't enable manual mode, when i manually launch the app it says "Pending" and it doesn't work

View: 589   Answer: 1

Yellow Triangle on every other run

arubalsky
Updated at 2021-12-01 13:44:22 UTC 

I have 2 Pixies and both are on smart schedule. However, one has been acting up and showing a yellow triangle without any explanation for every other run.


Example:


Pixie 1 - Nov 24 - Good run

Pixie 2 - Nov 24 - Good run


Pixie 1 - Nov 26 - BAD run - yellow triangle

Pixie 2 - Nov 26 - Good run


Pixie 1 - Nov 28 - Good run

Pixie 2 - Nov 28 - Good run


Pixie 1 - Nov 30 - BAD run - yellow triangle

Pixie 2 - Nov 30 - Good run


Why would this happen????  I have cameras and PIXIE 1 DID NOT RUN on 26th and 28th.


Thanks.


View: 686   Answer: 1

Where did the start button go?

Lawrence Mantin
Updated at 2021-12-05 17:01:06 UTC 
Before the update you could water a zone on demand. Where did that feature go?
View: 615   Answer: 1

I have a lot of problems after the app is upgraded

Nguyễn Vinh
Updated at 2021-12-09 08:29:48 UTC 
i can't connect wifi for sprite 6 . product
The wifi I connect to is 2.4G, still using it normally before the app is updated

is there any way to fix this as i'm a seller and my customers are constantly responding to this but can't fix it.

View: 742   Answer: 1

Login Error

alexepn
Updated at 2021-12-10 19:26:10 UTC 

After app update I’m not able to login. Yes, the id and password are correct. Netro, I need this fixed.

View: 575   Answer: 1

Sprite-6 connected but App says offline

Titousensei
Updated at 2021-12-12 22:51:43 UTC 

My controller Sprite-6 is connected with wifi: solid light. The Web app shows that it's running and watering fine (see attachment), but the android app (version 3.0.0) cannot connect to the Sprite-6 and always says "offline". I tried to uninstall and re-install it, but no luck. I also tried installing the iphone app on my wife's iphone, but it's the same. I don't know what's wrong, there's no error message. Is there going to be an updated version of the app to fix this issue? What can I do to resolve this problem?


View: 752   Answer: 4

Zone danssqm ?

SCAN Tektal
Updated at 2021-12-13 18:42:06 UTC 

Can anyone explain what it means ?

View: 650   Answer: 3

Netro Spark 16: Issue with sprinklers not firing, then not turning off

davejburton@gmail.com
Updated at 2021-12-16 01:35:31 UTC 

Howdy!

I recently purchased a Spark 16 and have wired it in to a current srinkler system which was working fine with an old Toro controller. 


The Spark is acting very unusual, compred to the old system. As per the instruction booklet, I wired 8 wires in Zone 1-8 for the 8 sprinkler zones which are being used. I then wired the 24VAC and Common wires (x3)  in without an issue.


At first, both manual, smart and program modes worked with no issue.


I then tried to run a manual start with each zone runnig for 1 minute as a test. The app seemed to not be able to turn off the manual program if I hit the stop button in the app.


The unit was acting like there was no issue (valve test and server test on the app all looked fine), but if a program was due to run, the unit woudl display that a zone was active/watering, when it clearly was not watering or active.


I then did a full reset and install of the unit, and am still having the same issue.


The sprinkler wiring has 3 common wires - if I wire them all into the left hand side C wire port on the Aprk, it seems to struggle with turning on any zones at all, but intermitterntly. If I wire two of them into the left hand side C port, and one of them into the right hand side C port, the spark cant seem to turn off the sprinklers after they have turned on.


Help! It seems to be a common wire issue, and the app/unit also seems to be buggy.

View: 560   Answer: 1